Lasbedrijf Doetinchem

Alle voordelen van ons professioneel lasbedrijf Doetinchem op een rij!

Als professioneel lasbedrijf Doetinchem leveren wij een krachtige laswerkservice. Afhankelijk van de legeringen en toepassingen beschikken we over verschillende lastechnieken, met in elk daarvan gespecialiseerde lassers. Lasbedrijven zijn doorgaans uitgerust met de meest geavanceerde machines om aan alle productiebehoeften te voldoen en daarin vormen wij geen uitzondering.

Verschillende lasdiensten voor diverse klanten

Wij bedienen nationale en internationale klanten, assembleren machines, verschillende metalen constructies en praktisch elke klus die u nodig hebt. Tot onze verschillende lasdiensten behoren:

 • De vervaardiging van metalen constructies voor industriële machines;
 • De constructie en montage van mechanisch gelaste samenstellingen;
 • Precisielaswerk;
 • Laswerk voor elke behoefte.

Grootste voordeel van laswerk

Het belangrijkste voordeel van lassen is dat het de reparatie mogelijk maakt van elementen die anders zouden moeten worden weggegooid en vervangen door een nieuwe. Dat is bijvoorbeeld het geval bij metalen constructies die, als ze breuken of scheuren vertonen, kunnen worden gelast om een hoog niveau te verkrijgen van weerstand en duurzaamheid tegen verschillende soorten inspanningen, waardoor de levensduur van de constructies wordt verlengd.

De essentie van laswerk

Lassen is een systeem waarbij de eigen elementen tussenkomen, dat wil zeggen zaken zoals arbeid, materialen, machines en omgeving. Montagewerkzaamheden worden vaak in een industriële omgeving gedaan, maar kunnen op veel verschillende locaties worden uitgevoerd, ook buiten, onder water en in de ruimte. Ongeacht de locatie is lassen nog steeds een gevaarlijk werk. Wij nemen daarom alle voorzorgsmaatregelen om brandwonden, elektrische schokken, giftige dampen en overmatige blootstelling aan UV-licht te voorkomen.

Diensten en oplossingen op maat

We bieden u passende diensten en oplossingen om aan de behoeften van gebruikers en klanten te voldoen, aangezien we er hoge standaarden op na houden die in de lassector en alle omringende gebieden bestrijken, zoals fabricage, onderhoud en advies. Naast bovengenoemde lasdiensten bieden wij een breed scala aan producten voor de verschillende lasprocessen:

 • Elektronisch en elektrisch lassen en snijden.
 • Gaslassen en snijden.
 • Elektromechanische machines.

Hoge kwaliteit en goedgekeurde procedures

Al deze werkzaamheden en technieken zijn gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen die op de markt worden geëist en ondersteund worden door productieprocessen in overeenstemming met productcertificaten en internationale normen. Het laswerk dat wij uitvoeren, kenmerkt zich door een hoge kwalificatie en het gebruik van goedgekeurde lasprocedures. Wij zijn in staat om zonder vervuilingsproblemen te kunnen werken en aan de eisen van de markt te voldoen.

Voordelen van laswerk

 • Professioneel laswerk heeft nóg meer voordelen:
 • Afhankelijk van het type lasapparaat dat we gebruiken, worden verschillende soorten afwerkingen bereikt.
 • Lassen biedt het voordeel dat er solide constructies op kunnen worden gebouwd, zoals gebouwen, huizen, hotels, enz.
 • Het heeft de mogelijkheid om afval te reinigen en ruimtes te vullen die dat nodig hebben.
 • Om een goede versmelting te verkrijgen en het lassen uit te voeren, is het mogelijk om een laser, ultrasoon geluid, een met gas opgewekte vlam, de elektrische boog of een wrijvingsproces te gebruiken, om enkele van de beschikbare opties te noemen.

Mogelijke nadelen van laswerk

Een nadeel van laswerk is wel dat voor precisiewerk de kosten relatief hoog zijn, aangezien een zekere technische ervaring van de kant van de lasser nodig is, omdat het eindproduct vrij moet zijn van poriën en onvolkomenheden. Bovendien werkt het niet als een lasser niet weet hoe op de juiste manier te lassen en er zijn vrije ruimtes of gaten in de las. Idealiter zou een radiografische inspectie moeten worden uitgevoerd. Gelukkig hoeft u daarvoor niet te vrezen als u gebruik maakt van onze diensten. Wij zijn namelijk specialisten en vakmensen in het lassen van onder meer RVS, ijzer, brons, messing en aluminium.

 

Hoe kunnen wij je helpen?